Gizlilik ve veri güvenliği

GİZLİLİK VE VERİ GÜVENLİĞİ

Gizliliğiniz #byasTurkey Satış Ortaklığı Grubu için önemlidir. Bu nedenle, topladığımız, kullandığımız, açıkladığımız, işlediğimiz, paylaştığımız/aktardığımız ve sakladığımız bilgilerinize ilişkin bir Gizlilik ve Veri Güvenliği Politikası oluşturulmuştur. #byasTurkey Satış Ortaklığı Grubu Gizlilik ve Veri Güvenliği Politikasına KVKK sayfasından http://wellstarbyasturkey.com/kisisel-verilere-iliskin-beyan-ve-riza-onay-formu/ adresinden erişebilirsiniz. Bu Politika ile hangi verileri neden ve nasıl topladığımızı, bu verilerle ne yaptığımızı ve güvenliğini nasıl sağladığımızı anlamanıza yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Hizmet İfası Gereği Bilgi Toplama ve Kullanma

Kişisel veri, kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgiyi ifade etmektedir. Kişisel bilgi, bir kişiyi tanımlamak veya onunla iletişim kurmak için kullanılabilecektir.

#byasTurkey Satış Ortaklığı Grubu'na ait www.wellstarbyasturkey.com internet sitesi; network satış-pazarlama sistemini tavsiye eden, WELLSTAR GMBH & CO. KG - Germany Şirketinin ürünlerinin tanıtımına ve Şirketin ürünlerinin satış ve pazarlanması amacına yönelik hazırlanmış web hizmetidir. (Bundan böyle "ByasTurkey" olarak anılacaktır). ByasTurkey, www.wellstarbyasturkey.com internet adresinde yer alan ve güncellenen Satış Ortakları (bundan böyle "Distribütör" olarak anılacaktır) ile birlikte de bu hizmeti verebilecektir.

ByasTurkey ile iletişim halindeyken kişisel bilgilerinizi vermeniz istenebilir. ByasTurkey, bu kişisel bilgileri Gizlilik ve Veri Güvenliği Politikası'na uygun olarak WELLSTAR GMBH & CO. KG - Germany Şirketiyle paylaşabilir, sipariş gönderimi, sipariş takibi, hizmet ifası gereği iletişime geçme ve hizmet kalitesi gereği geçmiş siparişlerin kontrolü için paylaşabilir işleyebilir ve kullanabilir. ByasTurkey, WELLSTAR GMBH & CO. KG - Germany Şirketinin ürünlerini, hizmetlerini, içeriğini ve reklamlarını hazırlamak ve geliştirmek için bu bilgileri diğer bilgilerle birleştirebilecektir.

Web sitemize girdiğiniz veya başka bir şekilde web sitemize verdiğiniz bilgiler saklanmaktadır. Örneğin, bir sipariş verdiğinizde, bize kayıt olduğunuzda, bize e-posta gönderdiğinizde veya bizi aradığınızda, internet sitemizi ziyaret ettiğinizde toplanmaktadır. Bu bilgiler tarafınızca herhangi bir surette verilen ve/veya otomatik ve otomatik olmayan yollarla edinilen mevcut ve/veya yeni bilgileriniz olmak üzere aşağıdakileri ( bunlar ile sınırlı olmamak üzere) içerir.
• Ad,soyad
• Posta adresi
• E-posta adresi
• Telefon numarası
• TC kimlik numarası
• Alışveriş bilgisi
• Kayıtlı Adresler
• Cep telefon numaraları
• Doğum tarihi
• Yaşadığı şehir
• Cinsiyet
• Rumuz
• İlgi alanları
• Zevk ve beğeniler
• Elektronik programlar nedeniyle ulaşılabilen lokasyon bilgisi

Bu bilgiler ayrıca, örneğin siparişin teslim edileceği kişinin adı ve adresi gibi, diğer insanlar hakkında verdiğiniz bilgileri de içerebilmektedir.

Kişisel verileriniz sadece rızanızla toplanır (örneğin web sitemiz ve/veya uygulamalarımız üzerinde bulunan çevrimiçi formları kullanarak).

Sizden e-posta yoluyla şifre, kullanıcı adı, kredi kartı bilgileri veya diğer kişisel bilgiler asla talep edilmemektedir. "Phishing" adı verilen bu uygulama, kişisel bilgilerinizi çalmaya yönelik bir düzmecedir. Bizden gelmiş gibi görünen, ancak kişisel bilgilerinizi talep eden bir mesaj aldığınızda, yanıt vermemelisiniz.

Kişisel Verilerin İşlenmesi

Yukarıda belirtilen kişisel bilgileriniz ve elektronik programlar nedeniyle ulaşılabilen lokasyon bilgileriniz, kişisel olmayan bilgileriniz, ByasTurkey tarafından mal ve hizmetlerini tanıtmak, üyelerini tanımak ve iletişimini arttırmak, imajını arttırmak, ürün, hizmet ve iletişimini geliştirmek, müşteri memnuniyeti uygulamaları ve bilgilendirmeleri yapabilmek, denetim, veri analizi, araştırma, trendleri anlama, pazarlama ve reklam hizmetlerinde de kullanılmak üzere toplanmakta, veri kayıt sisteminde muhafaza edilmekte, basılı/manyetik arşivlerde saklanmakta sayılan amaçlarla ByasTurkey Ailesi ile yardımcıları ile yurtiçinde ve yurtdışında ilgili yasal mevzuatın öngördüğü azami süreleri aşmamak üzere, aktarılmakta, transfer edilmekte, paylaşılmaktadır. ByasTurkey Ailesi olarak bahsedilen kişiler/kurumlar ByasTurkey Yönetimi, Çalışanları ve ByasTurkey'in organik bağı olmayan çözüm ortağı şirketleri, hizmet sağlayıcısı ve/veya alt yüklenicisi ve bağlı şirketleri, GSM Operatörleri/Sosyal Paylaşım Siteleri ile ByasTurkey'in hak ve/veya görevlerini devretmeyi teklif ettiği her türlü gerçek ve/veya tüzel kişilerdir.

Bu bilgileri kullanacak olan kurumlar gizlilik politikası ve veri koruması gereğince yalnızca belirtilen eylem için bilgilerinize ulaşabilecektir.

ByasTurkey, datalarınızı, kişisel bilgilerinizi kar amacıyla "satmayacağı" hususunda söz verir, bilgilerinizi sadece belirtilen şekilde ve amaçlar için kullanacağını, iznine (onayına, rızasına) ve kanunlara aykırı kullanmayacağını taahhüt eder.

Kişisel Bilgilerinizin Kullanımı ve Kişisel Veri Sahibinin Hakları

• Topladığımız kişisel bilgiler ByasTurkey'in en son ürün duyuruları ve gelecekteki etkinlikleri hakkında sizi bilgilendirmemize olanak vermektedir. Ayrıca, hizmetlerimizi, içeriğimizi ve reklamlarımızı geliştirmemize yardımcı olmaktadır. Duyuru listemizde yer almak istemiyorsanız, tercihlerinizi güncelleyerek dilediğiniz zaman ayrılabilirsiniz.
• Kişisel bilgiler ayrıca, ürünlerimizi, hizmetlerimizi, içeriğimizi ve reklamlarımızı tasarlamak, sunmak ve geliştirmek için kullanılmaktadır.
• Zaman zaman kişisel bilgiler, satın almalar hakkındaki mesajlar, kurallar, koşullar ve politikalarımızdaki değişiklikler gibi önemli uyarıları göndermek için kullanılabilmektedir.
• Kişisel bilgileriniz, ByasTurkey web sitesi hizmetleri ve müşteri iletişimini geliştirmek için denetim, veri analizi ve araştırma gibi amaçlarla kullanılabilecektir.
• Bir çekiliş, yarışma veya benzer bir promosyona katıldığınızda, bilgileriniz bu programların yönetiminde kullanılabilecektir.
• ByasTurkey veritabanında kayıtlı bilgileriniz hakkında sorgulama yapmak, kişisel bilgilerinizi düzeltmek/güncellemek ve veri paylaşım tercihlerini değiştirmek isterseniz bu talebinizi şu kanallar vasıtasıyla yapabilirsiniz: "info@wellstarbyasturkey.com" e-posta adresi.
• Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini, yurt içinde ve yurt dışında 3. kişilere aktarılıp aktarılmadığını öğrenme, kişisel verileriniz işlenmişse ya da 3. kişilere aktarılmışsa buna ilişkin bilgi talep etme, kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, bu verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun’da yer alan diğer haklarınızı talep etme hakkına sahipsiniz.
• ByasTurkey sitesi üyeliğiniz kapsamında oluşturduğunuz kullanıcı adı ve/veya şifreyi ve/veya kampanya veya fırsattan yararlanmak için oluşturduğunuz başkaca herhangi bir bilgiyi başkasına vermemeli, kullandırmamalısınız. Bunların saklanmasından sorumlu olduğunuzdan, sizin veya başkası tarafından kötüye kullanıldığı, programların suistimal edildiği, beyan ettiğiniz bilgilerin herhangi birinin doğru olmadığı/eksik olduğu tespit edilirse www.wellstarbyasturkey.com sitesi üyeliğinize ilişkin her türlü hak ve kazanımlarınız geri alınacak, üyeliğiniz sonlandırılabilecek veya diğer tedbirler uygulanabilecektir. Bu kapsamda mevcut kişisel verileriniz ByasTurkey tarafından anonim hale getirilebilecektir. Bu konularda doğabilecek ihtilaflardan tüm sorumluluk tarafınıza ait olacağı gibi www.wellstarbyasturkey.com web sitesi üyeliğine ilişkin tüm haklar da kaybedilecektir. www.wellstarbyasturkey.com web sitesi üyeliğinden yararlanmanızı sağlayan iletişim aracının, pazarlama kanalının kaybolması, çalınması halinde, bu durumu ByasTurkey'e bildirmeniz gerekmektedir. Bildirim yapılıncaya kadar doğabilecek her türlü zarardan sorumlu olduğunuz kabul edilmektedir.
• ByasTurkey ve Distribütör' ler, www.wellstarbyasturkey.com web sitesi hizmet şartlarını değiştirebilir, durdurabilir, üyeliği iptal edebilir.
• ByasTurkey yasal mevzuat çerçevesinde zorunlu kılınan durumlarda dahil olmak üzere muhtelif zamanlarda işbu “GİZLİLİK VE VERİ GÜVENLİĞİ" Metninde değişiklik yapabilecek olup, Üye yapılan değişiklikleri www.wellstarbyasturkey.com web adresinden takip edebilecektir.

Cookie'ler ve Diğer Teknolojiler

www.wellstarbyasturkey.com web sitesi hizmeti kapsamında üyenin internet deneyimini geliştirmek gibi çeşitli amaçlarla çerez (cookie) adı verilen teknik iletişim dosyaları (sabit sürücünüze yerleşen küçük dosyalar) kullanmaktadır. Çerezler yardımıyla toplanan kişisel veriler, işbu metinde belirlenen amaçlarla İş ortakları ile paylaşılabilecektir. www.wellstarbyasturkey.com web adresinden ve/veya tarayıcı ayarları aracılığı ile çerezlere ilişkin tercihlerini ayarlayabilir ve yönetebilirsiniz.

ByasTurkey web sitesi, online servisleri, interaktif uygulamaları, e-posta mesajları ve reklamları "cookie"ler , "pixel tag"leri ve "web beacon"ları gibi diğer teknolojileri kullanabilmektedir. Bu teknolojiler, kullanıcı davranışını daha iyi anlamamıza yardımcı olup, insanların web sitemizin hangi bölümlerini ziyaret ettiklerini göstermekte, reklamların ve web aramalarının etkinliğini ölçmektedir. Cookie'ler ve diğer teknolojilerle toplanan bilgiler kişisel olmayan bilgiler olarak kabul edilmektedir.

ByasTurkey ve Distribütör'leri, mobil reklamcılık hizmetlerinde cookie ve diğer teknolojileri, verilen reklamı kaç kez gördüğünüzü kontrol etmek, ilginizi çeken reklamları yayınlamak ve reklam kampanyalarının etkinliğini ölçmek için kullanmaktadırlar.

Cookie'ler ve diğer teknolojiler, web sitemizi, online hizmetlerimizi ve uygulamalarımızı kullandığınız zaman kişisel bilgilerinizi anımsamak için de kullanılmaktadır. Bu durumlarda amacımız, ByasTurkey' deki deneyiminizi kolaylaştırmak ve kişiselleştirmektir. Örneğin, adınızı bilmemiz, www.wellstarbyasturkey.com web sitesini bir sonraki ziyaretinizde sizi anımsamamızı sağlamaktadır. Coğrafi konum tercihinizi bilmemiz, özel ve kolaylaştırılmış bir hizmet deneyimi sunmamıza olanak vermektedir.

Çoğu web sitesinde olduğu gibi, İnternet Protokolü (IP) adresleri, tarayıcı tipi ve lisanı, internet servis sağlayıcısı (ISP), referans ve çıkış sayfaları, işletim sistemi, tarih/zaman damgası ve tıklama verileri gibi bazı bilgiler otomatik olarak toplanmakta ve kaydedilmektedir.

Bu bilgiler, trendleri anlamak ve analiz etmek, siteyi yönetmek, sitedeki kullanıcı davranışını öğrenmek ve bütün olarak kullanıcı tabanımız hakkında demografik bilgiler toplamak için kullanılmaktadır. ByasTurkey, bu bilgileri, pazarlama ve reklam hizmetlerinde de kullanabilecektir.

Bazı e-posta mesajlarımızda, ByasTurkey web sitesi üzerindeki içeriğe bağlanan link tıklama URL'leri kullanılmaktadır. Müşteriler bu URL'lerden birine tıkladıklarında, web sitemizdeki hedef sayfaya ulaşmadan önce ayrı bir web sunucusundan geçebilirler. Bu link tıklama verileri, belli konulara olan ilgiyi belirlemek ve müşteri iletişimimizin etkinliğini ölçmek amacıyla izlenmektedir. Bu şekilde izlenmek istemiyorsanız, e-posta mesajlarında gelen metin veya grafik linklerine tıklamamalısınız.

Pixel tag'leri, kullanıcıların okuyabilecekleri bir formatta e-posta göndermemize olanak vermekte ve e-postanın açılıp açılmadığını bize göstermektedir. Bu bilgiler, müşterilerimize gönderilen mesajları azaltmak veya ortadan kaldırmak için kullanılabilmektedir.

Üçüncü Şahıslarla Paylaşım

ByasTurkey, belli kişisel veya kişisel olmayan bilgileri, ürün ve hizmet sağlamak veya ByasTurkey'in müşterilere yönelik pazarlama faaliyetlerine yardımcı olmak amacıyla ByasTurkey ile çalışan stratejik ortaklara verebilmektedir. Bu ortaklar www.wellstarbyasturkey.com adresinde paylaşılmakta olup, zaman zaman güncellenmektedir. Kişisel bilgiler sadece ürünlerimizi, hizmetlerimizi ve reklamlarımızı geliştirmek amacıyla ve Gizlilik ve Veri Güvenliği Politikamızın kurallarına uygun olarak ByasTurkey tarafından yurtiçi ve yurtdışında paylaşılabilecektir.

ByasTurkey, kümüle (toplu) Kullanıcı bilgilerini ad-soyad bilgilerini içermeyecek şekilde iş ortakları (yatırımcıları dahil), basın gibi üçüncü şahıslar ile paylaşabilir.

ByasTurkey, ByasTurkey’e hizmet veren tedarikçi veya ifa yardımcılarından alınan hizmetin/ürünün kapsamına göre kişisel bilgilerinizi paylaşmamız gerekirse, bu hizmet sağlayıcılarla kişisel bilgilerin güvenliğinin sağlanması için gizlilik anlaşması dahilinde uygun güvenlik tedbirlerine sahip olmalarını zorunlu kılıp, kendi maksatları doğrultusunda sizin kişisel bilgilerinizi kullanmalarını veya diğerlerine kişisel bilgilerinizi ifşa etmelerini yasaklamaktadır.

Servis Sağlayıcılar

ByasTurkey, kişisel bilgileri, ürünlerin size teslimatını yapan, müşteri verilerini yöneten ve geliştiren ve müşteri hizmeti sağlayan servis sağlayıcı şirketlerle paylaşmaktadır. Bu şirketler, bilgilerinizi korumakla yükümlüdür ve ByasTurkey'in çalıştığı her yerde bulunabilirler.

Diğerleri

Yaşadığınız ülke içindeki veya dışında kanun, hukuki süreç, davalar ve/veya halktan veya kamu yetkililerinden gelen talep ile ByasTurkey'in kişisel bilgilerinizi açıklaması gerekebilir. Ulusal güvenlik, kanunların uygulanması veya kamu için öneme sahip diğer konularda paylaşımın gerekli veya uygun olduğuna karar verildiğinde bilgileriniz açıklanabilecektir.

ByasTurkey'in devri, bir başka şirket ile birleşmesi ve/veya ünvan değişikliği hallerinde de bu koşullar geçerlidir.

ByasTurkey "Gizlilik ve Veri Güvenliği" Politikası, Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Aydınlatıcı Bilgi www.wellstarbyasturkey.com web adresinde yayınlanmaktadır.

Hizmet İfası Gereği Toplanan Bilgilerin Bütünlüğü ve Saklanması

ByasTurkey, kişisel bilgilerinizi doğru, eksiksiz ve güncel bir şekilde saklamayı kolaylaştırmaktadır. Kanunen daha uzun bir saklama dönemi gerekmediği veya müsaade edilmediği sürece kişisel bilgileriniz bu Gizlilik Politikası'nda belirtilen amaçları gerçekleştirmek için kanunen geçerli olan süre kadar saklanmaktadır.

Hizmet İfası Gereği Toplanan Bilgilere Erişim

Site web adreslerimizden hesabınıza ulaşarak, iletişim bilgilerinizin ve tercihlerinizin doğru, eksiksiz ve güncel olmasını sağlayabilirsiniz.

ByasTurkey kişisel bilgilerinizin, kaybolma, hırsızlık ve suiistimale, ayrıca yetkisiz erişim, paylaşım, değişiklik ve imhaya karşı korunması için idari, teknik ve fiziksel tedbirler dahil olmak üzere tüm önlemleri almaktadır.

ByasTurkey; web sitesi ve/veya mütekibinde olası ByasTurkey online servisleri ile kişisel bilgilerin toplandığı tüm web sayfalarında Secure Sockets Layer (SSL) şifrelemesini kullanmaktadır. Bu sayfalardan bilgi veya hizmet almak için, Safari, Firefox veya Internet Explorer gibi SSL-destekli bir tarayıcı kullanmanız gerekmektedir. Bu sayede, İnternet üzerinden iletilen kişisel bilgilerinizin gizliliğini koruyabilirsiniz.

Konum Tabanlı Servisler

ByasTurkey ürünlerine ilişkin konum tabanlı servisler sağlamak amacıyla, ByasTurkey ve program ortakları bilgisayarınızın veya cihazınızın gerçek zamanlı coğrafi konumu gibi hassas konum bilgilerini toplayıp, kullanıp ve paylaşabilmektedirler. Bu konum verileri sizi kişisel olarak tanımlamayacak bir şekilde isimsiz olarak toplanıp ByasTurkey ve iş ortakları tarafından konum tabanlı ürün ve hizmetlerin sağlanması ve geliştirilmesi amacıyla kullanılmaktadır.

Üçüncü Şahıs Siteleri ve Servisleri

ByasTurkey web sitesi/siteleri, ürünleri, uygulamaları ve servislerinde, üçüncü şahıs web siteleri, ürünleri ve hizmetlerine ait linkler bulunabilir. Ürünlerimiz ve hizmetlerimizle beraber üçüncü şahısların ürünleri veya servisleri kullanılabilmekte veya sunulabilmektedir. Konum verileri veya iletişim bilgileri gibi şeyleri içeren, üçüncü şahıslar tarafından toplanan bilgiler, üçüncü şahısların gizlilik politikalarına tabidirler. Üçüncü şahısların gizlilik uygulamalarını kendilerinden öğrenmenizi tavsiye ederiz.

Gizlilik Soruları

ByasTurkey'in Gizlilik Politikası veya data koruması konusunda sorularınız veya endişeleriniz varsa, bizimle irtibat kurunuz. ByasTurkey bu Gizlilik Politikasını zaman zaman güncelleyebilir. Bu politikayı önemli bir biçimde değiştirdiğimizde, web sitemizde güncellenmiş Gizlilik Politikası ile beraber bir uyarı yayınlanacaktır.

ByasTurkey - #byasTurkey, Satış Ortakları Gurubu
20.12.2018
Messenger Görüşmesi Başlat
1
Close chat
Ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Destek birimiyle canlı görüşme için lüften, "Başlat" a basınız!

Başlat